jueves, 25 de marzo de 2010

PREC presentat a l'Ajuntament

Aquest mati s'ha fet entrega a l'Ajuntament de La Roca del Vallès el següent prec:


A L'EXCM. AJUNTAMENT DE LA ROCA DEL VALLÈS


D. CÉSAR ALCALÁ GIMÉNEZ DA COSTA, major d'edat, proveït de DNI núm. 36.976.717-P, President Local a La Roca del Vallès del Partit Popular de Catalunya, amb domicili a efectes de notificacions al c / de Dalt 2, escala A, 2 º 1a, de la Roca del Vallès, comparec i, com a millor procedeixi en Dret, DIC:

Que mitjançant el present escrit, PREC A LA CORPORACIÓ MUNICIPAL A LA QUE EM DIRIGUEIXO que contesti les preguntes que a tenor els hi faré. Baso el meu prec en els següents


F E T S


PRIMER .- En el ple ordinari del proppassat 19 de novembre de 2009, celebrat a l'Ajuntament de La Roca del Vallès, es va aprovar una moció consensuada per CiU-ERC en la qual es manifestava el suport institucional simbòlic per a l'organització d'una consulta popular per la independència en aquest municipi. L'Ajuntament de La Roca del Vallès s'adhereix a altres ajuntaments a favor de la sèrie de consultes que es van iniciar a Arenys de Munt. En la moció es declara que l'Ajuntament està d'acord que la ciutadania expressi lliurement les seves inquietuds. La moció, encara que consensuada amb CIU, ha estat presentada per la secció local d’ERC de La Roca del Vallès.


SEGON .- Que de conforme a altres consultes populars es va establir que la de La Roca del Vallès es realitzes el 25 d’abril de 2010.

TERCER.- El nostre municipi, igual que altres municipis de l'estat espanyol estan vivint una de les pitjors crisis econòmiques que hem conegut. Les preocupacions de la ciutadania són altres: mantenir la seva ocupació i arribar a final de mes.

QUART.- Les consultes independentistes només serveixen per a distreure l'atenció de la gent i impedir que es tractin els temes que veritablement són importants per a la ciutadania.

CINQUÈ.- En aquestes mocions independentistes es fa referència als Països Catalans, concepte exclòs per la majoria dels ciutadans dels diversos territoris que ERC inclou dintre dels suposats Països Catalans.

Pel que,


A L'AJUNTAMENT PREC QUE EM CONTESTI LES SEGÜENTS PREGUNTES:

- Demano saber el cost econòmic que ha suposat o suposarà per al ciutadà la demanda dels serveis municipals.

- Demano saber el cost econòmic institucional que ha suposat o suposarà per al ciutadà la demanda dels serveis municipals.

- Demano saber quins serveis municipals s’han fet o es faran servir durant la consulta popular.

- Demano saber si s’ha demanat o es demanarà a la Policia Local que vigili el procés de la consulta popular.

A La Roca del Vallès, a 23 de març de 2010.

César Alcalá Giménez da Costa

President Local
Partit Popular de Catalunya


No hay comentarios:

Publicar un comentario