jueves, 8 de octubre de 2009

PRESENTACIÓ JUNTA LOCAL PPC LA ROCA



S’ha presentat als jardins del Centre Cultural de La Roca del Vallès la Junta local del PPC. A l’acte va assistir Alberto Villagrasa, vicepresident del PPC de Barcelona; Susana Calvo, presidenta comarcal del Vallès Oriental; Cristina Tarrés, vicepresidenta comarcal del Vallès Oriental.

L’acte es portà a terme als jardins del Centre Cultural. A ell varen assistir membres locals de CiU, ERC, PSC i ICV. Destacava la presència del ex alcalde Salvador Illa i dels actuals regidors  Carles Fernàndez, Jordi Fortí i Albert Gil.

Es la primera vegada, en 30 anys de democràcia, que es presenta una Junta local en aquest municipi. Fins ara s’havien fet llistes a corre cuita per cobrir l’expedient.

La nova Junta local esta formada per: Cèsar Alcalà, president; Cristina Torrents, secretaria; Xavier Raymi, vocal; Joan Tió, vocal; i Emy Herrero, vocal.

En el seu discurs Cèsar Alcalà va destacar la importància de l’acte. Es un moment fonamental pel futur de La Roca del Vallès. El consistori creixerà de 13 a 17 regidors. Es el moment, segons Alcalà, de poder aconseguir representació del PPC a l’Ajuntament. De moment només s’ha presentat la Junta local, dintre d’un mesos es tindrà que votar i escollir la persona que encapçalarà la llista a les properes eleccions. El més important, segons Alcalà, es fer conèixer a als votants que hi ha una candidatura sòlida i que es té que treballar per assolir els objectius que s’han marcat.


Per la seva banda el vicepresident del PPC de Barcelona, Alberto Villagrasa, va destacar la importància de poder presentar, a un any i mig vista la Junta local. Destacà la figura del nou president i va celebrar que decidís salta a l’arena política. També va remarcar que la política municipal potser es la més difícil, doncs convius diàriament amb els votants. Remarca que per ell es la més interessant perquè la quotidianitat t’ajuda a assabentar-te dels problemes reals del municipi.

En acabar l’acte els assistents, una quarantena, gaudiren d’un refrigeri servit pel restaurant Les Tres Alzines, situat a Santa Agnès de Malanyanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario