miércoles, 21 de octubre de 2009

Discurso presentación Junta Local


















En primer lloc vull donar les gràcies al vicepresident del Partit Popular de Barcelona Sr. Alberto Villagrasa, a la presidenta  del PP Comarcal Susana Calvo, i a tots els presents que esteu avui aqui.
   Aquest acte s’ha posposat una setmana. Aquest endarreriment potser es un missatge. Avui és 7 d’octubre, festivitat de la Mare de Déu del Roser. Avui fa 438 anys que la Santa Lliga va guanyar als otomans a la batalla de Lepant. La més alta ocasió que varen veure els segles es pot repetir l’any 2011, quan el Partit Popular de Catalunya aconsegueixi representació en el consistori municipal de La Roca del Vallès.
   Doncs bé, per tot això l'acte d'avui és molt important. En primer lloc, perquè és la primera vegada que es fa una presentació oficial de la Junta Local del Partit Popular Catalunya a La Roca del Vallès.
   En segon lloc, perquè aquest acte senyala el punt de partida de les properes eleccions municipals.
   Ens presentem amb ganes de guanyar, perquè es necessari un canvi d’actitud a la vida política del nostre poble i som una clara alternativa de govern. Això no cal posar-ho en dubte.
   Com a president és el meu deure dir que en 30 anys de democràcia el Partit Popular de Catalunya mai ha tingut un representant a l'Ajuntament de La Roca del Vallès. És la nostra assignatura pendent. Es la nostra aspiració. I aquest es el nostre propòsit. Ens presentem amb ganes de guanyar
   Per això tenim el convenciment que en aquesta ocasió entrarem a formar part del consistori.
   Estem disposats a lluitar i suportar qualsevol tipus de crítiques. Sempre passa quan el Partit Popular es presenta a uns comicis municipals, autonòmics, nacionals o europeus. Segur que serem acusats de nacionalistes espanyols, de fatxes, de feixistes, d’anticatalans i de moltes coses més. Tot això no deixa de ser adjectius qualificatius. És un discurs fàcil i buit de contingut. El que veritablement importa és el programa que presentarem i la tasca que pensem dur a terme a La Roca del Vallès.
   Avui presentem la Junta Local. Encara queda un any i mig per a les properes eleccions. Temps hi haurà per a presentar al nostre candidat. De moment la Junta Local no ha decidit qui serà. Estic convençut que en breu el podrem presentar als mitjans de comunicació.
   Ara bé, com a president puc afirmar que no succeirà com en anteriors comicis. La persona que esculli la Junta Local serà una persona coneguda i els nostres votants confiaran en ell o ella.
   A partir d'avui la nostra missió, com Junta Local, és treballar per a donar a conèixer el nostre programa electoral i, en breu, treballarem perquè el nostre llista obtingui el recolzament electoral que tots desitgem.
   A La Roca del Vallès s'han fet coses bé i altres no tant bé. Aquesta és una de les grandeses de la democràcia. Em refereixo a poder triar lliurement a les persones que han de dirigir la política municipal i castigar o premiar a aquells que han ajudat a fer gran cadascun dels pobles de Catalunya.
   Finalitzo dient que totes les persones que formen part del Partit Popular de La Roca del Vallès.  treballarem pel canvi. Un canvi que els ciutadans i ciutadanes estan demanant. Per això esperem rebre la confiança de tots. Només així ho farem possible.


No hay comentarios:

Publicar un comentario