miércoles, 28 de octubre de 2009

CORRUPCIÓN



Este lunes en Àgora el ex president Pujol declaró: "No hi entrem, però, ei! si cal entrar, entrarem, jo em sembla que no hi he d'entrar, però si he d'entrar personalment, entraré". Es decir, está dispuesto a tirar de la manta y hablar sobre la financiación irregular de los partidos políticos. El no lo hizo, sino Garzón. Al día siguiente eran detenidos el alcalde de Santa Coloma de Gramenet, varios concejales, y los dos ex altos cargos Macià Alavedra y Lluis Prenafeta. Estos nombres se unen a Millet. Y no se extrañen si en los próximos meses aparecen otros nombres vinculados a la época Pujol. El mal llamado oasis catalán empieza su declive.

Las palabras del ex president Pujol son muy peligrosas. Personas de su círculo familiar pueden salir en la prensa. El escándalo, de producirse, sería desastroso. Existe mucho nerviosismo. El caso Millet ha hecho mella en la sociedad catalana y más dentro de sus dirigentes. Y es lógico. Nadie está dispuesto a tirar la primera piedra, pues están pringados.
Parece como si una mano negra esté intentando desestabilizar al tripartito para que no gane las próximas elecciones. Garzón ha tocado uno de los flancos no sólo de Montilla sino de José Zaragoza. Recordemos que Bartomeu Muñoz es vicepresidente de la Diputación y mano derecha de Zaragoza. Muñoz ha sido miembro de la comisión de control financiero del PSOE. Titula su bloc “transformando Santa Coloma”. Lo ha conseguido, al menos su bolsillo se ha transformado. Antes de las próximas elecciones viviremos grandes cambios que modificaran el actual panorama político catalán. El oasis catalán debe quedar definitivamente seco. El cambio es posible y políticamente necesario.

miércoles, 21 de octubre de 2009

Discurso presentación Junta Local


















En primer lloc vull donar les gràcies al vicepresident del Partit Popular de Barcelona Sr. Alberto Villagrasa, a la presidenta  del PP Comarcal Susana Calvo, i a tots els presents que esteu avui aqui.
   Aquest acte s’ha posposat una setmana. Aquest endarreriment potser es un missatge. Avui és 7 d’octubre, festivitat de la Mare de Déu del Roser. Avui fa 438 anys que la Santa Lliga va guanyar als otomans a la batalla de Lepant. La més alta ocasió que varen veure els segles es pot repetir l’any 2011, quan el Partit Popular de Catalunya aconsegueixi representació en el consistori municipal de La Roca del Vallès.
   Doncs bé, per tot això l'acte d'avui és molt important. En primer lloc, perquè és la primera vegada que es fa una presentació oficial de la Junta Local del Partit Popular Catalunya a La Roca del Vallès.
   En segon lloc, perquè aquest acte senyala el punt de partida de les properes eleccions municipals.
   Ens presentem amb ganes de guanyar, perquè es necessari un canvi d’actitud a la vida política del nostre poble i som una clara alternativa de govern. Això no cal posar-ho en dubte.
   Com a president és el meu deure dir que en 30 anys de democràcia el Partit Popular de Catalunya mai ha tingut un representant a l'Ajuntament de La Roca del Vallès. És la nostra assignatura pendent. Es la nostra aspiració. I aquest es el nostre propòsit. Ens presentem amb ganes de guanyar
   Per això tenim el convenciment que en aquesta ocasió entrarem a formar part del consistori.
   Estem disposats a lluitar i suportar qualsevol tipus de crítiques. Sempre passa quan el Partit Popular es presenta a uns comicis municipals, autonòmics, nacionals o europeus. Segur que serem acusats de nacionalistes espanyols, de fatxes, de feixistes, d’anticatalans i de moltes coses més. Tot això no deixa de ser adjectius qualificatius. És un discurs fàcil i buit de contingut. El que veritablement importa és el programa que presentarem i la tasca que pensem dur a terme a La Roca del Vallès.
   Avui presentem la Junta Local. Encara queda un any i mig per a les properes eleccions. Temps hi haurà per a presentar al nostre candidat. De moment la Junta Local no ha decidit qui serà. Estic convençut que en breu el podrem presentar als mitjans de comunicació.
   Ara bé, com a president puc afirmar que no succeirà com en anteriors comicis. La persona que esculli la Junta Local serà una persona coneguda i els nostres votants confiaran en ell o ella.
   A partir d'avui la nostra missió, com Junta Local, és treballar per a donar a conèixer el nostre programa electoral i, en breu, treballarem perquè el nostre llista obtingui el recolzament electoral que tots desitgem.
   A La Roca del Vallès s'han fet coses bé i altres no tant bé. Aquesta és una de les grandeses de la democràcia. Em refereixo a poder triar lliurement a les persones que han de dirigir la política municipal i castigar o premiar a aquells que han ajudat a fer gran cadascun dels pobles de Catalunya.
   Finalitzo dient que totes les persones que formen part del Partit Popular de La Roca del Vallès.  treballarem pel canvi. Un canvi que els ciutadans i ciutadanes estan demanant. Per això esperem rebre la confiança de tots. Només així ho farem possible.


jueves, 8 de octubre de 2009

PRESENTACIÓN JUNTA LOCAL PPC LA ROCA



El Partit Popular nombra presidente local de La Roca del Vallés a un destacado periodista, escritor e historiador
Cesar Alcalá: “Trabajaremos por el cambio en La Roca”
·       “La nueva junta representa el punto de partida hacia las próximas Elecciones Municipales y un paso más para lograr representación del Partido Popular en el Ayuntamiento”

8.octubre.09.-  El partido Popular de La Roca del Vallés presentó ayer a su nuevo presidente local, Cesar Alcalá y a la nueva junta local, la secretaria Cristina Torrents y el resto de miembros de la Junta Joan Tió, Emma Herrero y Xavier Raimí.  En un acto en el centro Cultural de la Roca al que asistieron el secretario provincial, Alberto Villagrasa, la presidenta comarcal Susana Calvo y otros representantes del partido en la comarca así como afiliados y simpatizantes del partido en el municipio, Cesar Alcalá manifestó que la nueva junta local trabajará “por el cambio que todos los ciudadanos esperan”.

El nuevo presidente de La Roca destacó la importancia de la nueva junta que señala “el punto de partida de las próximas elecciones municipales”. En este sentido Alcalá manifestó que esta junta es un paso más para lograr  lo que llamó “la asignatura pendiente del Partido, conseguir representación en el Ayuntamiento”. Cesar recordó que en 30 años el Partido Popular de la Roca no ha tenido nunca representación en el Ayuntamiento. Para el presidente local, “esta es nuestra aspiración y nuestro propósito”.

El nuevo presidente local manifestó que “nos presentamos con ganas de ganar, porque es necesario un cambio de actitud en la vida política de nuestro pueblo y somos una clara alternativa de gobierno”. Así Alcalá insistió en que para lograrlo lo importante “no es lo que los demás digan del Partido Popular sino el programa que presentaremos y la labor que pensamos llevar a cabo en el municipio”.

Asimismo y  respecto a las elecciones municipales cesar Alcalá dijo que por el momento no se había decidido quien será el candidato del partido Popular en el municipio pero adelantó que será una persona conocida en La Roca y en la que confiaran los votantes.

Finalmente Cesar dijo que “a partir de ahora la misión de la nueva junta será trabajar para dar a conocer su programa electoral. Trabajaremos por el cambio – insistió el presidente- porque es un cambio que los ciudadanos piden”.

Por su parte el secretario del Partido Popular en la provincia de Barcelona, Alberto Villagrasa, que destacó el perfil profesional del nuevo presidente, (destacado periodista y escritor) agradeció su implicación y la de todos los miembros del partido en la Roca, en la política municipal que el secretario definió como “la política más cercana al ciudadano y donde más te exigen resultados”. Así mismo, destacó que “con Cesar y la nueva junta, sentamos las bases para un sólido proyecto del Partit Popular para La Roca del Vallès. Tenemos una nueva secretaria con experiencia en política municipal y un presidente local de lujo, al que quiero agradecer el compromiso que toma con el partido y con el municipio de la Roca”.

Asimismo manifestó que esta nueva junta constituida a dos años de las elecciones municipales, “permitirá consolidar un proyecto que nos llevará a conseguir concejales en los próximos comicios electorales”. En este sentido Villagrasa recordó que “el partido Popular ha logrado en elecciones generales hasta un 20 % de votos en La Roca, un 14% en autonómicas y de seguir esta tendencia y con la nueva junta lograremos que el PP sea decisivo en la gobernabilidad del municipio”. 


PRESENTACIÓ JUNTA LOCAL PPC LA ROCA



S’ha presentat als jardins del Centre Cultural de La Roca del Vallès la Junta local del PPC. A l’acte va assistir Alberto Villagrasa, vicepresident del PPC de Barcelona; Susana Calvo, presidenta comarcal del Vallès Oriental; Cristina Tarrés, vicepresidenta comarcal del Vallès Oriental.

L’acte es portà a terme als jardins del Centre Cultural. A ell varen assistir membres locals de CiU, ERC, PSC i ICV. Destacava la presència del ex alcalde Salvador Illa i dels actuals regidors  Carles Fernàndez, Jordi Fortí i Albert Gil.

Es la primera vegada, en 30 anys de democràcia, que es presenta una Junta local en aquest municipi. Fins ara s’havien fet llistes a corre cuita per cobrir l’expedient.

La nova Junta local esta formada per: Cèsar Alcalà, president; Cristina Torrents, secretaria; Xavier Raymi, vocal; Joan Tió, vocal; i Emy Herrero, vocal.

En el seu discurs Cèsar Alcalà va destacar la importància de l’acte. Es un moment fonamental pel futur de La Roca del Vallès. El consistori creixerà de 13 a 17 regidors. Es el moment, segons Alcalà, de poder aconseguir representació del PPC a l’Ajuntament. De moment només s’ha presentat la Junta local, dintre d’un mesos es tindrà que votar i escollir la persona que encapçalarà la llista a les properes eleccions. El més important, segons Alcalà, es fer conèixer a als votants que hi ha una candidatura sòlida i que es té que treballar per assolir els objectius que s’han marcat.


Per la seva banda el vicepresident del PPC de Barcelona, Alberto Villagrasa, va destacar la importància de poder presentar, a un any i mig vista la Junta local. Destacà la figura del nou president i va celebrar que decidís salta a l’arena política. També va remarcar que la política municipal potser es la més difícil, doncs convius diàriament amb els votants. Remarca que per ell es la més interessant perquè la quotidianitat t’ajuda a assabentar-te dels problemes reals del municipi.

En acabar l’acte els assistents, una quarantena, gaudiren d’un refrigeri servit pel restaurant Les Tres Alzines, situat a Santa Agnès de Malanyanes.

viernes, 2 de octubre de 2009

A tenor de lo anterior


Después de haber publicado la anterior nota nos ha llegado esta fotografía que, por su significación, hemos decidido colgarla. Agradecemos al vecino anónimo que nos la ha hecho llegar su contribución.

Leido en Revista del Valles

Leemos en la Revista del Vallés el siguiente escrito publicado en Facebook por la presidenta local de ERC de La ROca del Valles:

Companys,
Sembla ser que el proper dia 29 es farà l'acte de presentació de la Junta Local del Partit Popular de La Roca del Vallès als jardins del Centre Cultural de La Roca.
Davant d'aquest esdeveniment, us proposo a tots que penjeu les estelades a les finestres i als balcons, que fem sentir la nostra veu i que ens fem forts defensant la nostra terra i els nostres anhels.
SALUT I VISCA CATALUNYA LLIURE !!!!!


El escrito se define por sí solo. Estos personajes que tanto reclaman para sí mismos, como es la independencia de Cataluña, son muy poco democráticos en el momento de asumir otros pensamientos políticos. Los miembros del PPC nos sentimos tan catalanes como ellos, con la única diferencia que también nos sentimos españoles.

Si le damos la vuelta a la historia, es un honor que algunas personas homenajeen la nueva Junta Local del PPC La Roca con banderas en sus ventanas.