miércoles, 16 de septiembre de 2009

ACTE PRESENTACIÓ JUNTA LOCAL

Benvolguts amics i amigues,

Per la present ens complau convidar-vos a l’acte de presentació de la Junta Local del Partit Popular de La Roca del Vallès, que tindrà lloc el proper dimarts 29 de setembre, a les 19 hores, als jardins del Centre Cultura de La Roca, carrer Lope de Vega número 10.

Tenint en compte la evolució política que ha patit el nostre municipi en els darrers anys creiem fonamental la presencia del Partit Popular en el propers comicis.

L’acte que celebrarem es important per un fet que no s’ha produït mai. Es la primera vegada que oficialment es presentarà la Junta Local. A més servirà com a tret de sortida dels propers comicis municipals. Tenim per endavant un any i mig per fer saber a la gent de La Roca que el Partit Popular existeix, que es una alternativa, i que els nostres candidats tenen la intenció de canviar la política que, fins ara, s’ha fet en aquest municipi.

El Partit Popular té una assignatura pendent a La Roca del Vallès. En 30 anys de democràcia mai em tingut un regidor en el consistori. Es el moment del canvi. Es el moment que la gent de La Roca ens coneix-hi i sàpiga que volem fer una política justa, coherent i per a tots. Sense sectarismes. Sense partidismes. Sense amiguismes. Perquè tots formen part de La Roca i perquè tots volem el millor pel nostre municipi.

Per això us emplacem el proper dimarts 29 de setembre. Es un bon moment per conèixer qui som, per enraonar i per començar a treballar pel futur de La Roca.

Us esperem. Us volem conèixer. Volem enraonar i, entre tots, fer la política del canvi per La Roca.

César Alcalá

President PP La Roca

No hay comentarios:

Publicar un comentario